Понеделник, 14 Юли 2014 12:34

Ашли – спасителка на плажа

Оценете статията
(0 оценки)

Новото попълнение на Diapason Records – Ашли май е решила да сменя професията. Младата певица, която наскоро издаде втория си сингъл „Друга съм”, изкара специално обучение по водно спасяване и се превърна в истинска атракция на плажа.

Изпълнителката премина успешно курса и показа завиден талант в спасяването на хора. Тя обаче е категорична, че няма намерение да се занимава професионално с това. „Не разбира се, няма да се преквалифицирам. Аз съм си певица и музиката е моят живот.”, смее се фолкдивата. Въпреки това тя признава, че е изключително доволна от всичко, което е научила от професионалистите, провели обучението. „Надявам се, че няма да ми се наложи да използвам новите си умения, но човек никога не знае. Сега се чувствам много по-подготвена да реагирам, ако някой попадне в опасна ситуация.”, заяви тя.

Ашли признава, че винаги се е възхищавала на хората, които жертват живота си за другите. „Смятам, че да си спасител е изключително благородна професия. Бих казала, че това е не толкова професия, колкото призвание. Аз лично много уважавам всички тези смели мъже и жени, които се грижат за живота и сигурността на останалите.”, сподели още тя.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica