Петък, 18 Юли 2014 11:00

Мира се завръща с ударна тупалка

Оценете статията
(2 оценки)

Само преди броени дни Мира записа най-новата си песен заедно с оркестър Фаворит. Съвсем скоро изпълнителката на Diapason Records ще заснеме и видео към новия си проект, което ще бъде промотирано в ефира на ФЕН ТВ.

Певицата признава, че е минало доста време от реализацията на последната й песен, но смята, че е открила точното парче, с което да направи голямото си завръщане. „Всъщност аз не съм спирала нито за миг да работя. Просто не можех да открия подходящата песен и не исках да пускам нещо просто ей така, за да се издаде нещо.”, сподели тя. „Когато чух обаче това парче, веднага реших да го направя, без минута колебание. Записахме го в студиото на Максим Горанов заедно с оркестър Фаворит, които са едни от най-търсените и обичани оркестри в България, а и в чужбина.”, сподели тя.

Парчето със сигурност ще допадне на почитателите на огнените ритми. „Мисля, че направих точно такава песен, каквато всички очакват от мен. Типично в мой стил.” Сподели изпълнителката. „А заедно с прекрасните музиканти от оркестър Фаворит придадохме на песента страхотно звучене. Ще издам само, че пеем на няколко езика. Много съм доволна от това, което се получи. Нямам търпение да чуя отзивите на феновете за това парче.”, каза Мира.

До няколко дни ще бъде заснето и видеото към парчето. Съвсем скоро лентата ще бъде промотирана в ефира на ФЕН ТВ.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica