Сряда, 30 Юли 2014 13:54

Мира и оркестър Фаворит представят „Лале, лале”

Оценете статията
(3 оценки)

В разгара на лятото Мира представя новия си проект „Лале, лале”, създаден съвместно с популярния оркестър Фаворит. Видеото към песента се върти от днес в ефира на ФЕН ТВ.

Певицата на Diapason Records за първи път чула парчето по време на свое участие в чужбина и буквално се влюбила в него. Тя разбрала, че е на български оркестър и веднага се свързала музикантите, като им предложила идеята да направят „Лале, лале” заедно. Те се съгласили и записите били осъществени почти веднага. За аранжимента на песента, чиято музика и текст са дело на вокалиста на формацията - Алчо, се погрижил Витко Щерев-Шаин. „В последно време се убедих, че не е необходимо да се пускат нови песни постоянно. Предпочитам месеци да не издам нищо, отколкото да пускам нещо просто ей така. Залагам само на песни, които знам, че ще имат успех. Хората очакват от мен да правя купонджийски парчета и се надявам, че новият ми проект ще им допадне.”, сподели Мира.

За разлика от записите в студиото, клипът се оказал по-труден за осъществяване, тъй като за месеци напред музикантите от оркестър Фаворит разполагали само с един свободен от ангажименти ден. В крайна сметка организацията се получила перфектно и лентата била заснета в столично заведение от режисьора Иван Иванов.

За тоалетите на Мира изцяло се е погрижила старозагорската фирма „Авин Стил”, с която тя е работила в началото на кариерата си. Бижутата са на Кристи Фешън. Гримът в лентата е дело на Джули Ангелова, а косите – на Стели.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica