Вторник, 19 Август 2014 12:23

Теодорасъс специална награда от фестивал в Турция

Оценете статията
(1 Оценка)

Теодора бе единствената българска изпълнителка, която в края наминалата седмица взе участие в ежегодния фестивал, организиран от дружеството KartalBelediyesiв Истанбул. Звездата на Diapason Records получи специален приз от домакините, с който те й засвидетелстваха огромното си уважение и обич.

Синеоката певица изнесе концерт на открито пред многохилядна публика в истанбулския квартал Картал. За да видят изявата на родната фолкдива, бяха дошли хора от всички краища на страната. Сред публиката имаше представители на най-различни националности, които се забавляваха смузикалния лайв маратон, подготвен от певицата. Теодора зарадва гостите на фестивала с популярни турски песни, които изпълни под бурните аплодисменти на всички.„Много пъти съм го казвала, но наистина се чувствам прекрасно винаги, когато имам изява в Турция. Публиката е страхотна и отношението на хората е прекрасно.“, сподели красавицата малко след завръщането си. „За мен беше голяма чест, че бях единствения български изпълнител, поканен да участва в този фестивал, който се провежда всяка година в продължение на седмица и е много популярен там. Изобщо не очаквах да получа някакво отличие и когато ми връчиха статуетката, много се развълнувах. Още веднъж изказвам благодарностите си към организаторите за абсолютно всичко.“, довери още тя.

Звездата на Diapason Records е един от най-харесваните BG изпълнители в Турция и често гостува в южната ни съседка. Тя не за първи път участва в събитие на дружеството KartalBelediyesi. Преди няколко месеца получи специална покана да изнесе концерт на Принцовите острови, където до тогава не беше гостувал роден артист.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica