Вторник, 19 Август 2014 12:23

Теодорасъс специална награда от фестивал в Турция

Оценете статията
(1 Оценка)

Теодора бе единствената българска изпълнителка, която в края наминалата седмица взе участие в ежегодния фестивал, организиран от дружеството KartalBelediyesiв Истанбул. Звездата на Diapason Records получи специален приз от домакините, с който те й засвидетелстваха огромното си уважение и обич.

Синеоката певица изнесе концерт на открито пред многохилядна публика в истанбулския квартал Картал. За да видят изявата на родната фолкдива, бяха дошли хора от всички краища на страната. Сред публиката имаше представители на най-различни националности, които се забавляваха смузикалния лайв маратон, подготвен от певицата. Теодора зарадва гостите на фестивала с популярни турски песни, които изпълни под бурните аплодисменти на всички.„Много пъти съм го казвала, но наистина се чувствам прекрасно винаги, когато имам изява в Турция. Публиката е страхотна и отношението на хората е прекрасно.“, сподели красавицата малко след завръщането си. „За мен беше голяма чест, че бях единствения български изпълнител, поканен да участва в този фестивал, който се провежда всяка година в продължение на седмица и е много популярен там. Изобщо не очаквах да получа някакво отличие и когато ми връчиха статуетката, много се развълнувах. Още веднъж изказвам благодарностите си към организаторите за абсолютно всичко.“, довери още тя.

Звездата на Diapason Records е един от най-харесваните BG изпълнители в Турция и често гостува в южната ни съседка. Тя не за първи път участва в събитие на дружеството KartalBelediyesi. Преди няколко месеца получи специална покана да изнесе концерт на Принцовите острови, където до тогава не беше гостувал роден артист.

Участия

  • 22.04.2017
    22 април/ събота/ TONI STORARO гр. Пловдив 7 Sins Night club
  • 26.04.2017
    26 април/ сряда/ TONI STORARO гр. Благоевград Night club The Moon
  • 1
  • 2
  • 3

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri