Сряда, 03 Септември 2014 13:54

Велизар Илиев участва на „Пирин фолк – Сандански“

Оценете статията
(0 оценки)

Младият фолклорен изпълнител Велизар Илиев - едно от новите открития на музикална компания Diapason Records, ще вземе участие в международния фестивал „Пирин фолк – Сандански“. В 22-ото издание на форума той ще се представи с песента „Срещу съдбата“.

Композицията е по музика на Руслан Карагьозов. Текстът е дело на Мариета Ангелова, а аранжиментът – на Светослав Лобошки.

Песента на Велизар Илиев е под номер 22 в конкурсната програма за нова авторска песен, която ще се проведе вечерта на 6 септември. Журито с председател проф. Стефан Драгостинов ще оценява композициите в три отделни групи и накрая на вечерта ще стане ясно кои са водачите във всяка от тях. Конкурсът ще се излъчва по БНТ 1.

Велизар Илиев е част от музикалното семейство на Diapason Records от половин година и за това време има два реализирани проекта – „Любовта остава“ и „Оро се вие, мамо“. Песните имат и видеоклипове, които могат да бъдат гледани в ефира на ФЕН ТВ и ФЕН ФОЛК ТВ.

Младият изпълнител обещава съвсем скоро да заснеме видео и към песента „Срещу съдбата“, която ще представи на сцената на „Пирин фолк – Сандански“.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica