Понеделник, 08 Септември 2014 13:35

Велизар Илиев сред отличниците на „Пирин фолк – Сандански“

Оценете статията
(0 оценки)

Младият изпълнител грабна три награди

Велизар Илиев получи цели три награди на международния фестивал „Пирин фолк – Сандански“, който се състоя за 22-и рът през изминалия уикенд. Младият изпълнител на Diapason Records спечели симпатиите на публиката и журито с песента „Срещу съдбата“, която представи на сцената на Летния театър.

Композицията, презентирана от Велизар Илиев, бе отличена с трета награда на журито в конкурса за нова авторска песен. „Срещу съдбата“ получи също така наградата на кмета на Община Сандански и наградата на публиката.

Песента „Срещу съдбата“ е по музика на Руслан Карагьозов. Текстът е на Мариета Ангелова, а аранжиментът – на Светослав Лобошки.

Велизар Илиев не скри огромната радост от отличията, с които бе удостоен. „Щастлив съм, че песента ми беше оценена от журито и най-вече на зрителите. За всеки изпълнител няма нищо по-ценно от това да спечели сърцата на публиката!“, сподели той малко след приключването на фестивала.

Изпълнителят обещава съвсем скоро да заснеме видеоклип към песента „Срещу съдбата“, който ще бъде промотиран в ефира на ФЕН ТВ и ФЕН ФОЛК ТВ.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica