Сряда, 10 Септември 2014 18:20

Теодора усилено се подготя за изявата си на фестивалаTürkçevizyon

Оценете статията
(0 оценки)

Снощи вечерта Теодора пристигна в Денизли, Турция, където се провежда международния фестивалTürkçevizyon. Звездата на Diapason Records е единствената българка, която ще вземе участие в престижния форум. Тя ще се изяви на сцената на 11 септември (четвъртък) и също така ще се включи в гала концерта, който ще се проведе на 13 септември (събота) в античния театър в Памуккале.

Теодора активно се подготвя за първата си сценична изява на фестивала, която ще бъде утре вечер. В четвъртък синеоката красавица ще изпълни на сцената в Денизли своята песен „Сърце не ми остана“, дала заглавие на последния й албум. В събота вечерта, когато ще се състои гала концерта, Теодора ще изпълни своята балада „В твоите ръце“, но ще я изпее изцяло на турски език.

Ето защо звездата на Diapason Records посвети днешният ден на репетиции. По време на подготовката си Теодора се запозна с изпълнителиот много държави, които участват във фестивала. Родната фолкдива бързо намери общ език с представителката на Македония – StojneNikolova. Фестивалът Türkçevizyon бе повод певицата на „Тотал щета“ да се срещне отново и с ArminMuzaferija от Босна и Херцеговина, с когото се запозна преди няколко години, когато пяха на една сцена по време на церемонията по връчване на Балканските музикални награди в София.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica