Петък, 26 Септември 2014 12:40

С кого си пие кафето Дения Пенчева?

Оценете статията
(1 Оценка)

Дения Пенчева се срещна с българския художник Кеазим Исинов. Младата фолклорна изпълнителка, която разполага с доста широки интереси и извън музикалната сфера, обсъди на по чаша кафе доста интригуващи идеи за съвместни проекти с популярния живописец.

Певицата от доста време се занимава и с дизайн. Тя има собствена марка обувки, бижута и аксесоари. Новата романтика на фолклорната музика планира в скоро време да направи изложба със своите уникални творения. По този повод Дения Пенчева се срещна с популярния живописец  Кеазим Исинов, който е световнопризнат и известен с атрактивното представяне на своите произведения. Той е първият български художник, чиито картини са прожектирани в метрото, а творбите му са притежание на много известни политици като Владимир Путин. От майстора на живописта Дения Пенчева получи ценни съвети за организирането на подобен род събитие. „Имаме идея дори да направим нещо съвместно. Мисля, че ще е много интересно да съчетаем произведения на изкуството с дизайнерски творения.“, сподели още чаровната изпълнителка. На срещата художника подари на певицата една от най-ценните си картини „Гроздобер“.

Паралелно с тези занимания фолклорната изпълнителка не спира да работи и по нови проекти. Тя обещава съвсем скоро да зарадва почитателите си с проект, който отново ще бъде интересен и модерен. „И с музиката, и с всичко останало, с което се занимавам, имам основната цел да приобщя младото поколение. Правя всичко възможно, за да накарам все повече млади хора да заобичат народна музика и да се гордеят с нея, защото тя е нашето богатство.“, сподели новата романтика в българската фолклорна музика Дения Пенчева.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica