Вторник, 07 Октомври 2014 12:36

Гуна Иванова и внучките й представят „Като икона”

Оценете статията
(5 оценки)

Гуна Иванова заедно със своите внучки Ива и Велислава представят новата си съвместна песен „Като икона“. Видеото към нея можете да гледате от днес в ефира на ФЕН ТВ и ФЕН ФОЛК ТВ.

Достолепната фолклорна певица има няколко реализирани песни заедно с Ива и Велислава. Всъщност чаровните момичета се изявяват на музикалната сцена от ранна детска възраст и уверено вървят по стъпките на своята баба. Гуна Иванова не крие колко е горда с постиженията им и обещава скоро да представят за почитателите на фолклорната музика още техни общи проекти.

Изпълнителката на Diapason Records признава, че „Като икона“ е много специална за нея, тъй като е наситена с много силни емоции. „В тази песен се разказва за вълнуващите мигове, когато се връщаме към миналото и спомените за най-близките ни хора. Всеки има такива изключително вълнуващи моменти, които неизменно провокират сълзи в очите му.“, сподели Гуна Иванова. „Постарахме се сюжета на видеото напълно да отговаря на съдържанието на текста и вярвам, че ще успеем да докоснем сърцата на много хора.“, каза още тя.

Песента „Като икона“ е по музика и аранжимент на Сашко Велков, а текстът е дело на Веселин Маринов-Змея. Режисьор на лентата е Радослав Енчев.

Коментари 

+2 #1
23 Октомври 2014
За кой ли път слушам тази невероятна песен и сполучлив клип! Ще споделя това, което сърцето ми подсказва, това, което душата ми почувства.
Слушам я, а тя – песента в бащин дом ме отвежда, потънал в забвение и тишина, вратата, скърцаща ще се отвори и тихо спомени ще шепне, а в душата ми - тъга.
Пак тя – песента като птица в полет ме понася над земята българска и заменя тъгата ми с тая неземна красота.
Изживяването не би било същото без Вас майстори - творци на клипа. Благодаря на целия екип, сътворил тази красота! Благодаря Ви, мили хора!
А на Вас, мила Гуна, и Вие чаровни момичета – Ива и Велислава, благодаря Ви за красотата, с която ни дарихте. Желая Ви живот като безкраен празник! Благодарна Ви е всяка развълнувана душа! Моите почит и уважение към Вас!

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica