Понеделник, 13 Октомври 2014 12:40

Ашли затвори магистрала

Оценете статията
(1 Оценка)

Младата изпълнителка сбъдна мечтата си да се вози на мотор

Ашли наложи затварянето на магистрала заради снимките на новия си клип „Ето защо“. Видеото се върти от днес в ефира на ФЕН ТВ.

Чаровната млада изпълнителка на Diapason Records, която бе избрана на кастинг сред десетки кандидати, вече е готова с третия си проект. Този път тя заложи на сюжетно видео. Лентата включва бърза кола и високоскоростни мотори. За целите на снимките се наложило затварянето на участък от магистрала „Струма“ за няколко часа. „Предизвикахме доста любопитни погледи, докато работехме. Всички се чудеха какво става и какво точно се снима. Беше много забавно!“, спомня със усмивка Ашли. „Аз самата съм голяма любителка на високите скорости и беше много вълнуващо да карам супермощния Jaguar.“, каза още тя. „Освен това винаги съм мечтала да се кача на мотор, а досега не го бях правила. По време на снимките обаче имах този шанс и определено много ми хареса. Със сигурност ще го повторя!“, сподели изпълнителката.

Ашли залага на песен по музика и аранжимент на Георги Желев и текст на тандема Лора Димитрова и Йордан Ботев. Режисурата на лентата е дело на Front Line Cinema. Стайлингът е поверен на Стоян Апостолов, а гримът и косите - на Мария Господинова.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica