Сряда, 15 Октомври 2014 14:28

Дения Пенчева обиколи Лвов на колело

Оценете статията
(0 оценки)

В момента Дения Пенчева се намира в Лвов, Украйна и не крие, че е изключително впечатлена от всичко, което е успяла да разгледа. Фолклорната изпълнителка на Diapason Records за първи път е там и вече е обиколила целия град, при това на колело.

Певицата е на гости на по-малката си сестра, която е студентка първа година в Медицинския университет в Лвов. Освен това семейството на Дения Пенчева решило да съчетае посещението си в Украйна и с друг чудесен повод – рождения ден на майката на изпълнителката, който цялата фамилия да отпразнува заедно.

Изпълнителката не крие, че е изключително очарована от Лвов, който неслучайно се слави като най-красивия град на Украйна. Тя вече е посетила историческия център на града, който е в списъка на ЮНЕСКО за световните паметници на архитектурата. Освен това е разгледала и прочута фабрика за кафе, която също е сред интересните обекти там. „Лвов е невероятен град, който притежава изключителен дух. Очарована съм от всичко, което успях да видя до момента.“, сподели тя.

В един от дните Дения Пенчева обиколила целия град на колело. „Беше много забавно и тонизиращо. Така съчетаваш две в едно – разгледаш всички емблематични места в града, като се придвижваш бързо и лесно, а от друга страна – спортуваш и се чувстваш зареден с много енергия.“, каза новата романтика в българския фолклор.

Участия

 • 26.04.2017
  26 април/ сряда/ TONI STORARO гр. Благоевград Night club The Moon
 • 27.04.2017
  27 април/ четвъртък/ TONI STORARO гр. Пловдив Galaxy live club
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri