Петък, 24 Октомври 2014 12:57

Славена в опасна игра с баскетболист

Оценете статията
(2 оценки)

Певицата дебютира като автор на музика и текст

Славена е готова да представи своята нова песен „Опасни играчки“, която е по нейна музика и текст. Видеото към актуалния проект на изпълнителката се върти от днес в ефира на ФЕН ТВ.

Русото изкушение на Diapason Records за първи път се изявява като композитор и текстописец. „Отдавна имах идеята за тази песен и може би досега не съм имала смелостта да я направя. Ето, че времето да представя своята авторска композиция дойде и съм доволна от това, което се получи. Разбира се, трябва да отправя огромните си благодарности към Теодор Ташев, който направи този страхотен аранжимент!“, сподели изпълнителката с най-романтичния глас в попфолка. „Благодаря и на моя продуцент Ненчо Касъмов, който ми гласува доверие и ми позволи да заложа на своя песен по моя музика и текст.“, каза още тя.

Славена засне лентата с режисьора Иво Гергинов и екипа на Николай Скерлев. В лентата Славена си партнира с баскетболиста и фитнес модел Антонио Николов. „Той се справи перфектно с ролята, която му бяхме поверили. Държа се като истински професионалист с богат опит пред камерата по време на индивидуалните си сцени, както и в тези, в които двамата сме в непосредствена близост.“, довери още изпълнителката.

Освен горещите сцени с Антонио, в част от кадрите във видеото Славена е обсипана с дъжд от диаманти. „Това ми е любимата визия. Получи се много красиво и ефектно. Надявам се да допадне и на публиката.“, каза още чаровната блондинка.

Гримът във видеото „Опасни играчки“ е дело на Бони, а косите – на Орлин Митрев.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica