Сряда, 29 Октомври 2014 20:01

Ашли на класически концерт

Оценете статията
(0 оценки)

Ашли доказа, че е човек с широки музикални интереси. Тя не крие, че макар да се изявява в съвсем различен жанр, е почитателка на класическата музика. Младата изпълнителка на Diapason Records посети концерт на Софийската филхармония и се наслади на виртуозните изпълнения.

Певицата на „Ето защо“ признава, че много харесва класическата музика и обича да слуша такива произведения. „Когато имам възможност, посещавам класически концерти. Доставя ми голямо удоволствие и мога с часова да седя и да се наслаждавам на такава музика.“, довери още тя. „Не си поставям никакви ограничения в музикалните предпочитания. Слушам абсолютно всякакъв стил и смятам, че всеки жанр може да предложи нещо добро.“, каза още талантливата изпълнителка.

Целият живот на Ашли, която съвсем скоро отпразнува 21-ия си рожден ден, е свързан с музиката. Тя изучава различни стилове и макар да е съвсем млада, вече има богат репертоар и голям опит на сцена. Завършва средното си образование в НУФИ - Широка Лъка с профил Народно пеене. Посещава и лятната школа в Широка лъка с преподавател Бинка Добрева. В момента е студентка в бакалавърската програма Поп и джаз педагогика в СУ „Климент Охридски”.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica