Вторник, 04 Ноември 2014 13:55

Ерик с международен проект

Оценете статията
(1 Оценка)

Ерик представя нов международен проект, озаглавен „Тя е с мен“ в дует с балканския изпълнител Abedin Krasnici. Видеото към песента се върти от днес в ефира на ФЕН ТВ.

Изпълнителят на Diapason Records често получава оферти за участия в Германия и по време на едно от гостуванията си там се запознал със своя колега Abedin Krasnici, който в момента живее и работи там. Двамата открили, че имат доста общи интереси що се отнася до музиката и така се родила идеята да направят и дуетното парче „Тя е с мен“. Ерик признава, че отдавна обмислял да направи колаборация с чужд изпълнител, в която да се пее на различни езици. „Имам един международен проект в репертоара си – с Mr. Juve и той се прие много добре от публиката. Ето защо ми се искаше да направя и друга песен с чужд изпълнител. С Абедин много с допаднахме, сработихме се отлично и много бързо направихме дуета.“, сподели дългокосият изпълнител.

Песента е по музика и аранжимент на Алберт Селимович и текст на Йордан Ботев. Видеото е заснето в столичния пиано бар „Арбат“ от екипа на N-Team.

Вижте видеото тук:

https://www.youtube.com/watch?v=n63KplgVeos

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica