Понеделник, 17 Ноември 2014 13:16

Гуна Иванова: „Всеки ден някой празнува!“

Оценете статията
(1 Оценка)

Гуна Иванова е готова да зарадва почитателите на фолклора с новия си проект „Празник е сега“. Видеото към песента можете да гледате от днес в ефира на ФЕН ТВ и ФЕН ФОЛК ТВ.

Звездата на Diapason Records записала песента още пред 5 годни, но едва сега я презентира официално. Автор на музиката и аранжимента е Сашко Велков, а текстът е на Боби Мирчев. В началото стиховете били съвсем различни и посветени на Огражден планина. Но след като видяла как публиката реагира на песента по нейни изяви, Гуна Иванова предложила да сменят думите на „Празник е сега“. „Мисля, че е много подходящо, защото наистина тази песен създава празник, където и да я представя. Още повече всеки ден някой празнува и има своя специален повод да бъде щастлив.“, поясни достолепната фолклорна изпълнителка.

Видеореализацята е осъществена по време на ежегодните тържества, които се провеждат по повод празника на град Перник. Най-мащабното събитие тази година бе пред Двореца на културата, където Гуна Иванова бе поканена като гост. „Преценихме, че това е най-подходящото място, където да заснемем един голям празник. Искахме да запечатаме на лента истинската емоция на хората, искрената радост в очите и непрестореното им забавление.“, сподели изпълнителката. Във видеото „Празник е сега“ участват няколко състава за народни танци от град Перник. Режисьор на клипа е Ани Николова.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica