Вторник, 18 Ноември 2014 14:03

Анна пребори фобията си

Оценете статията
(1 Оценка)

Анна е готова с видеото към най-новата си песен „Ставаш“. Лентата можете да гледате от днес в ефира на ФЕН ТВ.

Изпълнителката на Diapason Records залага на парче по музика и аранжимент на Ардиан Кастрати и текст на Мариета Ангелова. „Песента носи много заряд, много  настроение и се надявам да се хареса.“, сподели чаровната фолкдива.

За видеореализацята Анна отново работи с Костадин Кръстев-Коко, с когото вече е осъществила няколко проекта. По сценарий в клипа тя трябвало да се качи на скутер. „Много ме беше страх. Шофирам автомобил от много години и нямам абсолютно никакъв проблем, но изпитвам ужас от скутери и мотори.“, сподели тя. „Наложи ми се обаче по време на снимките да се преборя със страха си и да се кача на скутер. Беше доста екстремно изживяване за самата мен. Но професията иска жертви!“, каза още тя.

В лентата „Ставаш“ Анна демонстрира няколко ефектни и стилни тоалета, но също така и напълно променена визия. Изпълнителката на Diapason Records окончателно е изоставила русия цвят на косата и сега е кестенява. „Още когато публикувах първия кадър с новия цвят, получих невероятно много положителни отзиви. Това много ме радва, защото понякога, когато хората в продължение на много години са те виждали по един определен начин, а ти внесеш промяна във визията си, не могат да свикнат с новия ти образ. За щастие, при мен промяната бе приета много добре.“, довери Анна.

Гримът в клипа „Ставаш“ е на Джули, а косите – на Орлин Митрев.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica