Сряда, 19 Ноември 2014 13:32

Славена – единствената българка на „Фолк фест Роса“

Оценете статията
(2 оценки)

Славена е единствената българка, която ще вземе участие в 15-ото юбилейно издание на фестивала „Фолк фест Роса“ на 28 ноември в Скопие. Изпълнителката на Diapason Records ще се изяви на една сцена с някои от най-големите македонски звезди.

Престижният форум се провежда без прекъсване в последните 14 години и през това време на сцената са представени над 300 авторски композиции, дело на най-известните македонски композитори и текстописци. Тази година Славена ще участва в 15-ото юбилейно издание на „Фолк фест Роса“, за което организаторите обещават, че ще бъде най-бляскавото от всички досега. „Много се вълнувам, че ще участвам на този форум. Отдавна не съм се появявала на фестивалната сцена и съм много радостна, че сега имам тази възможност, още повече, че ще бъда на една сцена с най-големите звезди на Македония.“, сподели русокосото изкушение. Освен българската представителка, вече са ясни и някои тазгодишните участници във форума. Сред тях са Наум Петрески, Татяна Лазареска, Благоя Груйоски, Милица Кузмановска, Мариян Коцев, Душко Георгиевски, Даниела Темелковска, Новица Вссилевски и други.

Славена ще участва във фестивала с песента „Душо моя“, създадена специално за нея от хитовия композитор Бобан Мойсовски и текстописеца Сашо Нойкич. „Щастлива съм и съм горда, че авторите избраха точно мен да презентирам тяхната песен. Признавам, че се влюбих в нея, още щом я чух. Ще дам всичко от себе си, за да се представя максимално добре на сцената и се надявам искрено да впечатля македонската публика с изпълнението си.“, каза още певицата с най-романтичния глас.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica