Четвъртък, 27 Ноември 2014 14:21

Пълна промяна за Гергана Димова

Оценете статията
(0 оценки)

Гергана Димова вече е готова да зарадва почитателите с видео към новия си сингъл „Ти и само ти“, който бе представен неотдавна. Клипът към песента се върти от днес в ефира на ФЕН ТВ.

За видеореализацята младата изпълнителка на Diapason Records избра да се довери на изцяло нов екип. В лентата красавицата сменя четири стилни и секси визии, дело на стилиста Стоян Апостолов. Гримът е поверен на Никола Иванов, а косите – на Стелияна Младенова–Стели. „Реших да направя нещо по различно за третия си проект. Честно казано, когато се видях на снимачната площадка и после на екрана, направо не можах да повярвам, че съм аз. Не се бях виждала по този начин. Направих пълна промяна и определено съм много доволна от резултата.“, сподели хубавицата. „С екипа на Front Line Cinema предпочетохме да заложим на имиджов видеоклип и се надявам, това което сме направили, да се хареса на публиката.“, сподели още атрактивната блондинка.

Парчето „Ти и само ти“ бе промотирано преди няколко седмици, но още с появата си получи одобрението на феновете. Песента е по музика на сръбския хитмейкър Стеван Симеунович и аранжимент на Теодор Ташев. Текстът е дело на тандема Лора Димитрова и Йордан Ботев.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica