Понеделник, 01 Декември 2014 16:07

Славена очарова Македония

Оценете статията
(1 Оценка)

Славена бе единствената българска участничка в 15-ото юбилейно издание на фестивала „Фолк фест Роса“, който се проведе в края на миналата седмица в Скопие. Изпълнителката на Diapason Records представи песента „Душо моя“, написана специално за нея от композитора Бобан Мойсовски и текстописеца Сашо Нойкич.

Чаровната певица обра овациите на многобройните гости на фестивала и получи висока оценка за представянето си. „Усещането да се кача на голямата сцена беше страхотно. Получих много аплодисменти и поздравления от всички участници във фестивала, което ме прави много щастлива. Това е невероятно признание не само заради качествата на песента и моето изпълнение, а също и заради факта, че аз бях единствената представителка от друга държава.“, сподели русокосото изкушение. Чаровната изпълнителка бе лично поздравена от собственика на Радио Роса – Александър Димитров и от директора на медията – Милош Деянович, а песента „Душо моя“ се завъртя в ефира на радиостанцията само ден след фестивала.

На форума Славена има възможността да се срещне с едни от най-големите звезди на македонската песен: Наум Петрески, Новица Василевски, Татяна Лазареска, Благоя Груйоски, Милица Кузмановска, Даниела Темелковска, Боби Амадеус и много други.

След края на официалната част на „Фолк фест Роса“ партито се пренесе в известен ресторант в Скопие, където купонът продължи до ранните сутрешни часове. Славена поздрави рождениците с лайв изпълнение на Happy Birthday и след това изпя популярни македонски песни в импровизиран дует с известния изпълнител Новица Василевски.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica