Сряда, 10 Декември 2014 13:04

Кондьо спасява хора от пожар

Оценете статията
(0 оценки)

Кондьо неочаквано влезе в ролята на спасител за хората, намиращи се в подпалилата се снощи сграда, в която се помещава Канал 3, също както ФЕН ТВ и музикалната компания на певеца – Diapason Records.

Фолкветеранът нa Diapason Records бил в сградата вечерта, тъй като там се намира и студиото, в което той имал запазен час за записите на новия си сингъл. Той тъкмо щял да започва работата по парчето, когато сървърът на Канал 3, разположен на горния етаж, пламнал. Огънят бързо обхванал цялото помещение и се изисквало бърза реакция. Тогава изпълнителят на „Жив съм“ самоотвержено се включил да помага в евакуацията на всички служители, намиращи се в сградата по това време. „Стана много бързо. Беше доста стряскащо. Слава Богу, че и пожарникарите дойдоха бързо и потушиха пожара“, сподели певецът.  „Но каквито и да са щетите, всичко е поправимо. Най-важното е, че няма пострадали хора. Всичко друго ще се оправи“, философски заключи гласовитият сливналия.

След преживяното Кондьо не успял да запише новата си песен, но като силно вярващ човек, намира обяснение и  за това. „Не е било писано да се случи в този ден. Пак казвам, няма по-важно от това, че всички са добре. А песента ще я запиша. Това е най-лесната работа“, каза той.

Участия

 • 19.10.2017
  19 октомври/ четвъртък/ TONI STORARO, гр. Пловдив, Galaxy Live Club
 • 20.10.2017
  20 октомври/ петък/ TONI STORARO, гр. София, BIAD Premium Club
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri