Четвъртък, 11 Декември 2014 15:15

Мира с неочаквана ваканция в Барселона

Оценете статията
(3 оценки)

Мира получи страхотна изненада от брат си малко преди своя рожден ден – еднодневен престой в Барселона. Изпълнителката на Diapason Records дори успя да посети мач на любимия си отбор, който отбеляза поредната си победа.

Певицата на „Лале, лале“ била на гости при своя близка приятелка в Белгия. Когато трябвало да закупи билета си за връщане, помолила брат си да го резервира вместо нея. Той я уверил, че всичко е наред, но в последния момент я информирал, че полетът ще бъде с прекачване и ден престой в така обичания от нея град Барселона. Нещо повече, Мира получила като специална изненада и билет за мача Барселона-Еспаньол, който бил същата вечер на легендарния стадион Камп Ноу. „Никога преди това не бях ходила на футболен мач. Още по-малко на такъв стадион. Усещането беше изключително вълнуващо, уникално. Още повече, че моят любим отбор Барселона победи с 5:1“, сподели тя.

Певицата успяла да се разходи също и из аквариума на града, който е един от най-големите в света и има повече от 11 000 водни обитатели.

Това беше един от най-хубавите дни в моя живот. Прекарах си изключително добре“, сподели Мира малко след завръщането с в България. „Всъщност тази неочаквана ваканция в Барселона е подарък в аванс от брат ми за моя рожден ден, който е на 22 декември“, разкри Мира.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica