Петък, 16 Януари 2015 14:40

Фенове от Добрич изненадаха Славена

Оценете статията
(0 оценки)

Славена бе изненадана от свои фенове, които дойдоха в София чак от Добрич, за да се срещнат с любимата си певица. Русокосото изкушение на Diapason Records ги зарадва с автографи и много снимки за спомен.

Иво и Влади предприели дългия път от родния си град до столицата, тъй като желанието им да се срещнат с изпълнителката на „Опасни играчки“ било много голямо. Двете момчета отдавна са почитатели на певицата и често комуникират с нея в социалната мрежа facebook. Но дошъл момент, в който те решили да се срещнат на живо с любимката си. „Беше много мило от тяхна страна да пропътуват целия този път, за да можем да се видим. Да усетиш любовта на хората – това е най-голямата награда за всеки артист.“, сподели чаровната фолкдива. „Ние често си общуваме в интернет и съм им изключително благодарна и за постоянната подкрепа, която ми оказват и за отношението, което имат към самата мен и към работата ми.“, допълни още тя.

Славена обеща, че съвсем скоро ще зарадва не само Иво и Влади, а и всички свои фенове, с нов проект, по който усилено работи в момента.

Участия

 • 19.10.2017
  19 октомври/ четвъртък/ TONI STORARO, гр. Пловдив, Galaxy Live Club
 • 20.10.2017
  20 октомври/ петък/ TONI STORARO, гр. София, BIAD Premium Club
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri