Вторник, 27 Януари 2015 12:37

Ашли бори стреса с кикбокс

Оценете статията
(0 оценки)

Ашли разкри пред камерата на ФЕН ТВ какъв е нейният начин да се справя със стреса от ежедневието. В ексклузивно интервю за предаването „Зад кулисите“ младата изпълнителка на Diapason Records разказа, че активно се занимава с кикбокс и това й доставя невероятно удоволствие.

Въпреки крехката си физика, певицата на „Ето защо“ се е посветила на  бойния спорт от 8-годишна. Тя има и сертификат, удостоверяващ уменията й. „Кикбоксът е изключително добър начин за разтоварване от напрежението. Вляза ли в залата, веднага забравям всичко останало и след тренировка се чувствам много тонизирана и заредена с положителна енергия.“, сподели чаровната певица.

Според треньорите на Ашли тя се справя толкова добре, че винаги я пускат да тренира с мъжете. „Досега май не ми се е случвало да излизам на ринга срещу жена. Казват, че имам много силен удар и сигурно затова.“, смее се хубавицата.

Младата надежда на Diapason Records сподели, че досега не й се е налагало да ползва бойните си умения извън залата. „За щастие, не съм изпадала в някаква опасна ситуация. Надявам се и да не ми се случи. Но вярвам, че ако все пак ми се наложи да се защитя, ще съумея да приложа наученото и да се защитя.“, довери още тя.

Още интересни подробности за Ашли и заниманията й с кикбокс вижте тук:

https://www.youtube.com/watch?v=16rFNBpDAjM

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica