Четвъртък, 05 Февруари 2015 14:17

Славена лудна по латино танците

Оценете статията
(0 оценки)

Най-новата страст на Славена са латино танците. Русокосото изкушение на Diapason Records не пропуска всеки ден да посети залата, където усъвършенства уменията си на дансинга.

Изпълнителката на „Опасни играчки“ винаги е обичала танците. Дори висшето й образование е свързано с тях - завършила е Българска народна хореография във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“. Ето защо не е изненадващо, че новото й хоби е посветено на това красиво изкуство.  „Мисля, че всеки човек, който обича танците, не ги разделя по стилове. Няма значение дали са народни, латино, модерни или други.“, сподели тя. „Досега не бях се занимавала с латиноамерикански танци и нямам амбиции да ставам професионалист в тази област. Правя го за удоволствие. Признавам, че ми носят страхотно настроение и ме зареждат с положителна енергия. Излизам усмихната от залата и нямам търпение отново да се върна там.“, каза още русокосата фолкдива.

Не е тайна, че страстните латиноамерикански ритми, често стават причина двойките на дансинга да се съберат и в живота. Славена обаче категорично отрича това да има връзка с новото й хоби. „Моят инструктор е професионалист и  дума не може да става за такива отношения между нас. Свързва ни единствено любовта към танца.“, обясни тя.

Паралелно с ежедневните си занимания в залата талантливата певица разкри, че работи и по нов проект, който съвсем скоро ще бъде готов.

Участия

 • 19.10.2017
  19 октомври/ четвъртък/ TONI STORARO, гр. Пловдив, Galaxy Live Club
 • 20.10.2017
  20 октомври/ петък/ TONI STORARO, гр. София, BIAD Premium Club
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri