Петък, 20 Февруари 2015 13:25

Славена пукна ребро по време на снимки

Оценете статията
(0 оценки)

Славена пострада по време на снимките за последния си клип. Оказа се, че русокосото изкушение на Diapason Records е пукнала реброто си и сега изпитва сериозен дискомфорт.

Изпълнителката на „Опасни играчки“ решила, че в новото си видеото трябва да заложи на повече динамика. Това обаче й изиграло лоша шега, защото от прекаленото физическо натоварване, се наранила. По време на самите снимки не отдала значение на болката, тъй като искала клипа да е изпипан до последния детайл. На следващия ден обаче усетила силна болка в тялото, която не преминавала. Тогава чаровната фолкдива потърсил мнението на специалист и се оказало, че е пукнала едно от ребрата си. „Усещането е доста неприятно, но ще мине!“, оптимист е хубавицата. „Важното е, че успяхме да завършим клипа и се надявам да се хареса на хората. Вече нямам търпение да го представя и да чуя реакциите.“, допълни още тя.

Премиерата на новото видео на Славена ще бъде следващата седмица в ефира на ФЕН ТВ.

 

Участия

 • 19.10.2017
  19 октомври/ четвъртък/ TONI STORARO, гр. Пловдив, Galaxy Live Club
 • 20.10.2017
  20 октомври/ петък/ TONI STORARO, гр. София, BIAD Premium Club
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri