Четвъртък, 05 Март 2015 16:46

Славена вдъхнови създаването на ново питие

Оценете статията
(0 оценки)

Най-новата песен на Славена „Ад на токчета“ вдъхнови създаването на нов шот със същото име. Напитката се предлага в клуб The Zone – Разлог  вече е истински хит сред дамите.

Русокосото изкушение на Diapason Records промотира новия си проект само пред седмица и той вече се радва на много голям интерес от страна на феновете. Песента звучи в клубовете и радиоефира и събира все повече гледания в youtube и vbox7.

Още в деня на премиерата си парчето зазвучало и в клуба в Разлог и толкова се харесало на собствениците, че те решили да заимстват заглавието и да създадат свой специален шот, който съдържа водка, гренадин и лимонов сок. Мениджърите на заведението са убедени, че напитката ще отбележи истински бум в края на тази седмица, когато се чества Международния ден на жената.

Самата Славена останала много изненадана, когато разбрала за новото питие, което се предлага. „Стана ми много приятно, когато научих. Това е страхотен комплимент към мен и моя нов проект. Надявам се и песента ми, и новият шот да имат голям успех.“, сподели чаровната изпълнителка.

 

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica