Вторник, 10 Март 2015 13:58

Мира се опитва да прогони зимата

Оценете статията
(2 оценки)

Мира и оркестър Фаворит са готови и с видеото към песента „Там е купонът“. Клипът се върти от днес в ефира на ФЕН ТВ.

Преди месец общото парче на изпълнителката на Diapason Records и музикантите бе промотирано и получи много добри отзиви от страна на почитателите. Това е вторият съвместен проект на Мира и оркестър Фаворит и е съвсем логично продължения на предишния „Лале, лале“, който също бе изключително успешен.

В духа на парчето, възпяващо купоните край брега на морето, клипът представя атмосфера, която е в пълен контраст със снежната обстановка навън. Видеото показва морски картини, които ни карат да се размечтаем за лятото. „С този клип искаме по-бързо да прогоним зимата“, каза Мира. „Надявам се да успеем да накараме хората да се усмихнат и да им донесем слънчево настроение. Нека поне за малко да забравим снежния ад навън и да започнем да се настройваме за летни приключения отсега“, сподели още изпълнителката, известна с купонджийския си дух.

По-голямата част от видеото е заснето в столичния клуб Playhouse, а режисьор на лентата е Иван Иванов. Гримът е дело на Джули Ангелова, а косите – на Стели. За стайлингът на певицата отново са се погрижили от фирма „Авин Стил”.

Виж видеото тук:

https://www.youtube.com/watch?v=CiDVerQQ1uc

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica