Петък, 20 Март 2015 14:20

Обръснаха Наско Терзиев на снимачната площадка

Оценете статията
(0 оценки)

Наско Терзиев е готов с новата си песен „Вечно сам“. Видеото към нея можете да гледате от днес в ефира на ФЕН ТВ.

Младият изпълнител на Diapason Records този път залага на авторска композиция, създадена от самия него и Теодор Ташев. Текстът е дело на тандема Лора Димитрова и Йордан Ботев, а за аранжимента се е погрижил Теодор Ташев.

За разлика от предишното видео на певеца, което е снимано навън, сега екипът на N-Team избрал да реализира продукцията в студио. Въпреки че имали представа каква ще е визията на Наско Терзиев много преди снимките, по време на процеса възникнала идеята да се направи известна промяна в прическата му. Решили да обръснат част от дясната половина на главата. В началото изпълнителят малко се притеснил от предложението, но после решил да се довери на професионалистите. „По принцип обичам да експериментирам, но не знаех какво точно ще се получи. А в случая не беше ли добър резултатът, нямаше как да върнем времето назад и не знам как щяхме да действаме“, каза той. „Ако нещо се беше объркало, сигурно щяхме да снимаме само левия ми профил в клипа“, шегува се изпълнителят.

В лентата освен Наско Терзиев участва и чаровната Валя, която се справя отлично с ролята си на изкусителка.

Стайлингът във видеото „Вечно сам“ е дело на Стоян Апостолов. Гримът е поверен на Никола Иванов, а косите на Бисер Борисов.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica