Вторник, 24 Март 2015 15:27

Братът на Александра запечата образа й на портрет

Оценете статията
(0 оценки)

Александра получи специална изненада от своя брат Тервел – портрет с нейния лик. Той решил да зарадва сестра си без повод и собственоръчно нарисувал картината.

Младата надежда на Diapason Records признава, че са много близки с по-малкия й брат и се старае да се прибира в родния с град Враца максимално често, за да се вижда с него. Момчето е последна година в Училището по изкуства там с профил Изобразително изкуство и обича да изненадва певицата с различни творби. Сега той решил да я изобрази на платното като за модел използвал нейна снимка, на която тя позира с очила.

Изпълнителката на „С вълци съм родена“ получила картината по куриер в дома си в София. Малкият й брат Тервел не я бил предупредил, че ще я зарадва с подарък. „Бях много изненадана, когато ми доставиха портрета. Определено го е нарисувал чудесно. И не го казвам само, защото ми е брат. Наистина смятам, че има огромен талант и му пожелавам много, много успехи“, сподели чаровната брюнетка.

Участия

 • 19.10.2017
  19 октомври/ четвъртък/ TONI STORARO, гр. Пловдив, Galaxy Live Club
 • 20.10.2017
  20 октомври/ петък/ TONI STORARO, гр. София, BIAD Premium Club
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri