Петък, 27 Март 2015 14:32

Ашли припадна по време на снимките на новия си клип

Оценете статията
(0 оценки)

Ашли е готова с най-новия си проект „Луда да те обичам“. Макар и с лек инцидент по време на снимките, видеото все пак бе финализирано и от днес можете да го гледате в ефира на ФЕН ТВ.

Младата изпълнителка на Diapason Records залага на авторско парче по музика и аранжимент на Дидо Калпаков и текст на Диян Георгиев.

Във видеото „Луда да те обичам“ Ашли демонстрира не само изваяна фигура и сексапил, но за първи път и танцовите си умения. За целта тя се подготвяла няколко седмици под ръководството на балет New Ex. Певицата, която по принцип е запалена по спорта, била твърдо решена да постигне идеална форма за клипа. Ето защо тя се подложила на строга диета две седмици преди да бъде реализирано видеото и не пропускала нито ден без да тренира във фитнес залата. По време на снимките изглежда напрежението и ограниченията от храната й дошли в повече и докато заснемали една от сцените на нея й причерняло. Хубавицата загубила съзнание само за няколко секунди, но с това успяла да изплаши целия екип. „Просто изведнъж всичко ми изчезна пред очите. Най-вероятно се е комбинирало напрежението с  диетата и многото тренировки“, сподели хубавицата. „За щастие, всичко се размина бързо. А и аз съм мъжко момиче и след като починах малко, събрах сили и с екипа продължихме работата си. Най-важното е, че всичко се размина леко и успяхме да завършим снимките“, сподели фолкдивата.

В клипа „Луда да те обичам“ Ашли си партнира с две чаровни момичета от балет New Ex. Стайлингът е на Ива Атанасова. Гримът е дело на Никола Иванов, а косите на Бисер Борисов.

Вижте видеото тук:

https://www.youtube.com/watch?v=_ROfLkx3l28

 

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica