Понеделник, 27 Април 2015 20:38

Румяна Попова с нов проект

Оценете статията
(2 оценки)

Фолклорната изпълнителка на Diapason Records промотира днес новото си видео в ефира на Фен ТВ и Фен Фолк ТВ. То е към песента „Тръгнало ми лудо-младо”, чиито аранжимент е дело на Милан Завков. Творбата не е включена в нито един от албумите на звездата. Румяна Попова реши да представи видеореалицията на тази песен преди излизането на новия си албум „Багрите на България”.

 

За снимачния ден певицата сподели: „Благодаря на целия екип, с който работих. И този път решихме да снимаме в Копривщица. Локацията, която избрахме, е Калъчевият мост. Инстересен факт е, че по време на Априлското въстание (1876 г.) на това място е убит първият турчин.”

Съвсем скоро се очаква на музикалния пазар да излезе новият албум на македонския славей - „Багрите на България”. Финализирането на проекта съвпадна с рождения ден на изпълнителката. „Това е най-хубавият подарък, който съм получавала.” – сподели Румяна Попова. „Съвсем скоро почитателите на народните песни ще могат да чуят новите ми проекти и вярвам, че те ще докоснат много хора.“ – каза още тя.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica