Вторник, 28 Април 2015 13:32

Ангел и Кондьо с взривяващ хит

Оценете статията
(1 Оценка)

Истинска изненада за меломаните е новият дует на Ангел и Кондьо – „Дай да похарчим тези пари“, който се очертава като един от хитовете на лято 2015. Изпълнителите на Ара Мюзик и Diapason Records обещават да заснемат и видео към парчето, което зрителите на ФЕН ТВ ще могат да видят съвсем скоро.

Идеята за първото съвместно парче се родила спонтанно. Кондьо, който има много успешни дуети в кариерата си, отдавна обмислял идеята да заложи на сътрудничество с някой свой колега. Ето защо един ден той се свързал с Ангел, с когото се е срещал на различни сцени и му предложил да направят обща песен. „Ангел е един от изпълнителите от младото поколение, в когото виждам потенциал. А тъй като песента е много весела и  купонджийска, прецених, че много ще му пасне и двамата ще се сработим добре.“, довери фолкветеранът. „Очакванията ми се оправдаха напълно и мисля, че се получи една доста добра песен.“, категоричен е той. „Теодор Ташев, с когото работя за последните си няколко проекта, направи страхотен аранжимент, за което му благодарим.“, каза още гласовитият сливналия.

Ангел веднага откликнал на поканата на колегата си и още щом чул парчето, го харесал. Той бил инициаторът текстът да се повери на Росен Димитров, който създал „Дай да похарчим тези пари“, а изпълнителите одобрили без никаква корекция. „Много бях поласкан от предложението на Кондьо да направим общо парче и нито за момент не се замислих, а веднага приех. За мен е  чест да работя с доказан изпълнител като него, който толкова години е на сцена. Със сигурност, от такъв човек можеш да научиш много.“, довери певецът на Ара Мюзик.

Съвсем скоро Ангел и Кондьо ще заснемат видео към песента и през месец май то ще бъде промотирано в ефира на ФЕН ТВ.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica