Петък, 08 Май 2015 16:00

Sinan представя дебютния си сингъл

Оценете статията
(3 оценки)

Най-новото попълнение в каталога на Diapason Records Sinan представя дебютния си солов проект „Направи ми място“. От днес видеото може да бъде гледано в ефира на ФЕН ТВ, както и в официалния YouTube канал на медиата.

Първото самостоятелно парче на талантливия младеж, който е близък роднина на именития Тони Стораро, е по музика и аранжимент на Енчо Расимов и текст на Пламен Димитров. Въпреки крехката си възраст Sinan показва изключителен вокални умения и дава сериозна заявка, че ще намери своето място на попфолк сцената. Освен вродения талант и силната подкрепа на цялото му семейство, които са музиканти, момчето работи ежедневно и над академичната си подготовка, тъй като е ученик в  Музикалната гимназия в Гент, Белгия, където изучава поп музика.

Видеото, реализирано от екипа на N-Team, е заснето в столичния Cotton Club. Интересното е, че за снимките на клипа повечето статисти пристигнали от Белгия. Младежите пропътували хилядите километри, за да подкрепят своя приятел, взимайки участие в дебютното му самостоятелно видео „Направи ми място“.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica