Четвъртък, 28 Май 2015 16:25

Александра изненада брат си на абитуриентския му бал

Оценете статията
(0 оценки)

Александра изпрати своя брат Тервел на абитуриентския му бал. Младата надежда на Diapason Records поздрави всички зрелостници и учителите с  няколко изпълнения на церемонията по изпращането на зрелостниците.

Чаровната брюнетка винаги е била много близка с по-малкия си брат, който завършва СОУ „Отец Паисий”  с профил Изобразително изкуство във Враца. Певицата на „Без край“ се е дипломирала в същото училище, но със специалност Народно пеене. Ето защо Александра била поканена да изпълни няколко песни на церемонията по завършването на дванайсетокласниците. Тя представила няколко композиции, сред които емблематичната  „Учителко любима“ на Росица Кирилова, както и парчета от репертоара на Ishtar и Whitney Houston, с които успяла да предизвика сълзи в очите на всички. Интересното е, че до последно нейното участие било пазено в пълна тайна и дори брат й не знаел за нейната изява.

Александра не крие, че е силно развълнувана от изминалото събитие. „Беше много емоционална вечер, защото всички негови учителя, бяха и мои учители и усещането да се срещна пак с тях беше невероятно.“, сподели младата изпълнителка. „Пожелавам на брат ми Тервел много успехи в бъдещите му начинания!“, каза още тя.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica