Вторник, 02 Юни 2015 16:29

Александра се включи в похода към връх Околчица

Оценете статията
(0 оценки)

Александра се включи в похода към връх Вола, който ежегодно се организира на 2 юни, когато отдаваме почит на големия поет-революционер Христо Ботев и героите дали живота си за свободата на България.

Пешеходният преход стартира от Козлодуй, а младата изпълнителка на Diapason Records пое по стъпките на Ботевата чета от Паволче и се изкачи до самия връх Околчица. Заедно с останалите тя направи непрекъснат преход в продължение на 1 час.

Изпълнителката на „Без край“, която е родена във Враца,  признава, че за нея днешната е особено значима. „Винаги на 2 юни се прибирам в родния си град и посещавам мероприятията, които се организират тогава.“, сподели Александра. „В този ден отдаваме своята почит на загиналите за свободата на България и наистина трябва да се гордеем с великите хора, които присъстват в нашата история. В днешно време всички имаме нужда да си спомняне своите герои! “, каза още тя.

Участия

 • 26.07.2017
  26 юли/ сряда/ TONI STORARO, Слънчев Бряг, Live club Folk Vision
 • 29.07.2017
  29 юли/ събота/ TONI STORARO, Приморско, Club Hali Gali
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri