Вторник, 02 Юни 2015 16:29

Александра се включи в похода към връх Околчица

Оценете статията
(0 оценки)

Александра се включи в похода към връх Вола, който ежегодно се организира на 2 юни, когато отдаваме почит на големия поет-революционер Христо Ботев и героите дали живота си за свободата на България.

Пешеходният преход стартира от Козлодуй, а младата изпълнителка на Diapason Records пое по стъпките на Ботевата чета от Паволче и се изкачи до самия връх Околчица. Заедно с останалите тя направи непрекъснат преход в продължение на 1 час.

Изпълнителката на „Без край“, която е родена във Враца,  признава, че за нея днешната е особено значима. „Винаги на 2 юни се прибирам в родния си град и посещавам мероприятията, които се организират тогава.“, сподели Александра. „В този ден отдаваме своята почит на загиналите за свободата на България и наистина трябва да се гордеем с великите хора, които присъстват в нашата история. В днешно време всички имаме нужда да си спомняне своите герои! “, каза още тя.

Участия

  • 22.09.2017
    22 септември/ петък/ IVA и VELISLAVA KOSTADINOVI, гр. Угърчин, обл. Ловеч, „Трюфел фест”
  • 24.09.2017
    24 септември/ неделя/ IVA и VELISLAVA KOSTADINOVI, гр. София, кв. Враждебна, Ежегоден празник на квартала – 19.00ч
  • 1
  • 2
  • 3

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri