Петък, 12 Юни 2015 14:10

Тони Стораро посреща лятото с „Браво“

Оценете статията
(3 оценки)

Тони Стораро е готов да зарадва своите многобройни почитатели с най-новия си проект „Браво“. Видеото към песента може да бъде гледано от днес в ефира на ФЕН ТВ и официалните канали на медиата в YouTube и vbox7.

Звездата на Diapason Records залага на типично попфолк парче с гръцко звучене, каквото от известно време не е присъствало в неговия репертоар. „Отдавна не бях пускал точно такава песен. Феновете постоянно ме питаха кога ще имам такъв проект, но аз просто търсех подходящата мелодия. Когато я открих и текстът се получи много бързо.“, сподели Човека-глас. „Надявам се „Браво“ да се хареса на моите почитатели и да намери място в сърцата им.“, допълни още хитовият изпълнител.

Песента е по музика на гръцкия композитор Панайотис Бракуляс, текст на Диян Георгиев и аранжимент на Даниел Ганев.

Както винаги във видеото има красиво женско присъствие. Но в лентата впечатление прави и отличната форма, която демонстрира Тони Стораро. В последните месеци той се отдаде на активни занимания във фитнес залата и резултатите са видни.

„Браво“ е третият проект, с който звездата на Diapason Records представя от началото на тази година. Още в началото на 2015-а той обеща, че ще работи много по-активно и досега спазва обещанието си. „Подготвям и още много интересни изненади.“, загатва за бъдещите си планове певецът.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica