Сряда, 24 Юни 2015 13:55

Дения Пенчева и Екатерина Дунева с общо ревю

Оценете статията
(0 оценки)

Фолклорната певица Дения Пенчева и многократната шампионката по езда Екатерина Дунева организират общо ревю тази събота (27 юни) от 16:30 часа на конно-спортна база „Ген. Крум Лекарски“ в град Божурище. То ще се проведе по време на състезанията – кръг от световната купа по конен спорт.

Двете дами се срещат благодарение на общата си страст – модата. Макар едната да се занимава с музика, а другата да е професионален състезател по конен спорт, паралелно с основните си занимания и двете развиват свои модни брандове.

Изпълнителката на Diapason Records създаде своята марка Crystal Shoes Denia преди няколко години. Тя създава елегантни и спортни модели обувки с камъни Swarovski, а също така и различни аксесоари. Още с появата си бранда на младата фолклорна певица спечели много почитатели и едни от най-популярните дами в шоубизнеса у нас са нейни редовни клиенти. По време на ревюто гостите ще могат да видят актуалните модели, които Crystal Shoes Denia са подготвили за дамите през летния сезон.

Екатерина Дунева пък ще представи своя бранд Horse Fashion Edition, който предлага дрехи за езда.

Двете дами обещават много интересни изненади за всички присъстващи на събитието. Те са единодушни, че това е първото, но със сигурност няма да е последното им общо мероприятие.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica