Вторник, 30 Юни 2015 11:14

Адриана иронизира бившия си

Оценете статията
(1 Оценка)

Адриана вече е готова с нов сингъл. Макар само в началото на месеца да представи песента „Още, още“, тя реши да продължи хитовата вълна и да зарадва почитателите на горещите ритми с нова изненада. Изпълнителката на Diapason Records залагана динамичното парче „Бившият“, в което участие взима и Анастасия, с която направиха и триото„Не е проблем“ с Ерик миналото лято.

Музиката и аранжиментът на „Бившият“ са на Георги Желев, а закачливия текст отново написа Йордан Гергов. Вокалите са дело на Румен Илиев, който е син на известния ни саксофонист Борил Илиев и пее в голяма част от хитовете във фолка в последните години.

„Искахме да направим женска песен. А за какво си говорят жените, като се съберат – за мъже – нови, бивши, следващи. За бившите има песни, но няма такава, в която те да са описани по ироничен начин. Провокацията е доста голяма, но текстът е направен като разговор между две приятелки, нещо от живота, малко сме „нахранили“ силните половинки, но като си заслужават… Смятам, че много жени ще се видят в тази песен“, сподели Адриана.

Изпълнителката, която от години живее в Италия със семейството си, прекара 2 месеца в България, но преди броени дни се прибра отново там, за да си направи лятна почивка. В средата на юли тя ще се върне в София, за да заснеме заедно с Анастасия и видеоклип към „Бившият“.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica