Понеделник, 13 Юли 2015 14:52

Ашли с първа фолклорна песен

Оценете статията
(0 оценки)

Ашли представя първия си фолклорен проект „Мома е мома родила“, който зрителите вече могат да гледат в ефира на ФЕН ФОЛК ТВ и ФЕН ТВ.

Младата изпълнителка на Diapason Records залага на една от най-обичаните песни от родопския край, откъдето е родом и самата тя. Ашли е израснала с фолклорната музика и народните песни винаги присъстват в репертоара й. Освен това тя е завършила средното си образование в НУФИ - Широка Лъка с профил Народно пеене.

Неслучайно Ашли избира точно песента „Мома е мома родила“, тъй като тя е любима на цялото и семейство и за тях има силна сантиментална стойност. „Много исках да направя и фолклорен проект и съм щастлива, че стартирам точно с тази песен, която е много скъпа на сърцето ми. Посвещавам я на всички мои близки, а също и на всички хора, които обичат народната музика.“, каза Ашли. „Въздейства ми толкова силно, че винаги, когато я слушам или изпълнявам, плача. Така се случи и по време на записа. Надявам се с моето изпълнение да успея да докосна много хора.“, допълни още тя.

Ашли разкри, че подготвя и други фолклорни проекти и съвсем скоро ще представи и тях.

Вижте видеото тук:

https://www.youtube.com/watch?v=AJbatTl7a3k

Участия

  • 19.10.2017
    19 октомври/ четвъртък/ TONI STORARO, гр. Пловдив, Galaxy Live Club
  • 20.10.2017
    20 октомври/ петък/ TONI STORARO, гр. София, BIAD Premium Club
  • 1
  • 2
  • 3

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri