Вторник, 18 Август 2015 13:21

Дафина Димитрова представя „Мари, моме”

Оценете статията
(2 оценки)

Фолклорната изпълнителка на Diapason Records промотира новия си проект. Видеото е към песента „Мари, моме”. От днес то се върти в ефира на Фен ТВ и Фен Фолк ТВ.

„Мари, моме” е типична песен от тракийския край. За аранжимента Дафина Димитрова се довери на Явор Младенов, с който работи за първи път.

„Избрах да направя тази песен, защото много я харесвам. Моята учителка, която ме подготвяше за кандидат-студентските изпити - Светла Караджова, ме научи на тази песен. Тя много държеше да се явя на изпитите с автентична фолклорна песен. Безкрайно съм й благодарна за помощта.” – сподели певицата.

Снимките са дело на Ненчо Касъмов, който освен продуцент е и режисьор на видеото на младата изпълнителка. Клипът е заснет в старинния квартал Вароша в Благоевград. Танцовият ансамбъл, който участва във видеореализацията на „Мари, моме” е „Български ритми”.

За в бъдеше Дафина Димитрова обеща да работи по-интензивно, за да може да радва своите почитатели с нови песни и видеоклипове.

Участия

  • 25.10.2017
    25 октомври/ сряда/ TONI STORARO, гр. Пловдив, Spirit club
  • 27.10.2017
    27 октомври/ петък/ TONI STORARO, гр. София, Студентски град, Club Illuzion
  • 1
  • 2

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri