Четвъртък, 03 Септември 2015 08:13

Тони Стораро отново на гости на Василис Карас

Оценете статията
(0 оценки)

Тони Стораро отново посети своя приятел и колега Василис Карас в неговия дом в южната ни съседка. Звездата на Diapason Records се срещна за пореден път с гръцката легенда, с когото се запозна преди години и оттогава между тях се зароди истинско приятелство.

Изпълнителят на „Истина“ прекара часове в разговори с именития певец, като бе специален гост в дома му. По-късно двамата се пренесоха в собствения ресторант на гръцката легенда, който е декориран със снимки началото на кариерата му. „Както винаги бях много щастлив да се срещна с Василис Карас, който цял живот е бил мой идол. Всеки път, когато се виждам с него, се чувствам невероятно и все още не мога да повярвам, че имам възможността да общувам с него, защото това винаги е било моята най-голяма мечта.“, сподели Човека-глас малко след завръщането си в България. „През годините между нас успя да се създаде приятелство и всеки път, когато имаме възможност се срещаме, за да прекараме време заедно и да си говорим най-вече за музика. Винаги, когато съм в Гърция, се отбивам при него, а когато той идва у нас, аз го посрещам.“, допълни още той.

Тони Стораро разкри, че имат идея за съвместен проект, но изчакват подходящия момент. „Не бързаме да направим общо парче, защото и двамата сме на мнение, че трябва да е нещо изключително, а не да пуснем нещо просто така, колкото да се каже, че имаме песен заедно.“, довери звездата на Diapason Records. Ще стане, когато му дойде времето!“, философски заключи той.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica