Четвъртък, 03 Септември 2015 08:13

Тони Стораро отново на гости на Василис Карас

Оценете статията
(0 оценки)

Тони Стораро отново посети своя приятел и колега Василис Карас в неговия дом в южната ни съседка. Звездата на Diapason Records се срещна за пореден път с гръцката легенда, с когото се запозна преди години и оттогава между тях се зароди истинско приятелство.

Изпълнителят на „Истина“ прекара часове в разговори с именития певец, като бе специален гост в дома му. По-късно двамата се пренесоха в собствения ресторант на гръцката легенда, който е декориран със снимки началото на кариерата му. „Както винаги бях много щастлив да се срещна с Василис Карас, който цял живот е бил мой идол. Всеки път, когато се виждам с него, се чувствам невероятно и все още не мога да повярвам, че имам възможността да общувам с него, защото това винаги е било моята най-голяма мечта.“, сподели Човека-глас малко след завръщането си в България. „През годините между нас успя да се създаде приятелство и всеки път, когато имаме възможност се срещаме, за да прекараме време заедно и да си говорим най-вече за музика. Винаги, когато съм в Гърция, се отбивам при него, а когато той идва у нас, аз го посрещам.“, допълни още той.

Тони Стораро разкри, че имат идея за съвместен проект, но изчакват подходящия момент. „Не бързаме да направим общо парче, защото и двамата сме на мнение, че трябва да е нещо изключително, а не да пуснем нещо просто така, колкото да се каже, че имаме песен заедно.“, довери звездата на Diapason Records. Ще стане, когато му дойде времето!“, философски заключи той.

Участия

  • 25.10.2017
    25 октомври/ сряда/ TONI STORARO, гр. Пловдив, Spirit club
  • 27.10.2017
    27 октомври/ петък/ TONI STORARO, гр. София, Студентски град, Club Illuzion
  • 1
  • 2

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri