Вторник, 08 Септември 2015 17:33

Ашли представя втори фолклорен проект

Оценете статията
(0 оценки)

Ашли е готова с втория си фолклорен проект „Оти ма даде, майчинко“. Видеото към него зрителите вече могат да гледат в ефира на ФЕН ФОЛК ТВ и ФЕН ТВ.

Изпълнителка на Diapason Records, която е родом от Смолян, отново залага на популярна родопска песен. „Много съм щастлива, че за толкова кратко време успях да направя два фолклорни проекта, паралелно с работата ми в попфолка.“, сподели Ашли. „Много държах първите ми песни в народната музика да са от моя роден край. Надявам се изпълненията ми да се харесат на почитателите на фолклора.“, допълни още тя.

Младата певица е израснала с народната музика и е започнала сценичните си изяви именно с фолклорни песни. Тя е завършила НУФИ - Широка лъка с профил Народно пеене и е посещавала лятната школа с преподавател Бинка Добрева. А в момента продължава образованието си в бакалавърската програма Поп и джаз педагогика в СУ „Климент Охридски”.

Вижте видеото тук:

Участия

  • 19.10.2017
    19 октомври/ четвъртък/ TONI STORARO, гр. Пловдив, Galaxy Live Club
  • 20.10.2017
    20 октомври/ петък/ TONI STORARO, гр. София, BIAD Premium Club
  • 1
  • 2
  • 3

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri