Вторник, 15 Септември 2015 17:06

Румяна Попова представя „Балканско сърце”

Оценете статията
(0 оценки)

Изпълнителката на Diapason Records промотира днес новото си видео в ефира на Фен ТВ и Фен Фолк ТВ. То е към песента „Балканско сърце”, която е включена в последния албум на македонския славей - „Багрите на България”.

Въодушевената певица разказа: „Много съм щастлива да ви представя новия си авторски проект, който е създаден по моя идея. Песента е от македонския край, а нейни автори са: музика и аранжимент – Сашко Велков, текст: Орце Зафировски. Със Сашко Велков работим заедно от дълги години и съм много доволна от съвместните ни проекти. За първи път изпълнявам текст, написан от Орце Зафировски, но мисля, че и занапред ще работя с него. Възхитена съм от крайния резултат и се надявам всички почитатели да харесат песента и видеото, към нея.”

„Видеоклипът е заснет в Хотелски комплекс „Омон” в Благоевград. С моя екип избрахме тази локация, защото искахме пейзажът да е по-цветен. Мисля, че подхожда на игривата песен. Във видеото участва оркестър. Той се състои от мои приятели и брат ми, който свири на кларинет. Дъщеря ми Криси, която взе участие в предишния ми проект – „Сватба македонска”, присъства и в този. Благодарна съм на всички.” – допълни още Румяна Попова.

Македонският славей е подготвила още няколко изненади за феновете на фолклорната музика, но не издава какви.

Видеото може да гледате тук:

https://www.youtube.com/watch?v=8IkbIgjkhLY

http://vbox7.com/play:2de63b6be8

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica