Вторник, 29 Септември 2015 15:36

Емилия Стрехина с нов проект

Оценете статията
(0 оценки)

Изпълнителката на Diapason Records промотира днес новото си видео към песента „Станку ле” в ефира на Фен ТВ и Фен Фолк ТВ. То може да бъде видяно и в официалните канали на Фен Фолк ТВ в онлайн платформите на VBOX7 и YOUTUBE.

Въодушевената певица разказа: „Много съм щастлива да ви представя новата си песен. Тя е типична за тракийската фолклорна област. Избрах и този път за аранжимента да се доверя на Бобан Мойсовски. Много съм доволна от съвместната ни работа. Песента е с богата орнаментика и точно това е причината, за да я изпея. Мисля, че се получи интересна композиция, и се надявам на моите почитатели да им хареса.”

Видеоклипът е заснет в Благоевград, където Емилия Стрехина е останала запленена от красотата на античната архитектура. Старинният квартал Вароша е известен със своите галерии, занаятчийски работилници, регионалният исторически музей и черквата „Въведение Богородично”, строена през 1844г., която е обявена за национален паметник на културата заради изключителните качества на стенописите и иконостаса.

 

Видеото може да гледате тук:

https://www.youtube.com/watch?v=mwVGzSNTwBE

http://vbox7.com/play:dc5fa50c70

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica