Събота, 24 Октомври 2015 17:05

Мира предпочитан гост в чужбина

Оценете статията
(0 оценки)

В последните месеци Мира често получава покани за участия в различни точки на Европа. Изпълнителката на Diapason Records е много добре приета навсякъде извън границите на родината и в бъдещата й програма има предвидени още много гостувания в други държави.

След редица изяви в Белгия, Турция, Холандия и други, певицата посети и Лондон. В английската столица Мира пристигна малко по-рано  затова успя да се разходи до търговския център Westfield - най-големия в космополитния град. Освен това изпълнителката се срещна с ветерани от Първата световна война, които проявили огромен интерес към родната звезда и с удоволствие се снимали с нея за спомен.

Мира не крие, че е много въодушевена след участията с в чужбина. „Навсякъде хората ме приемат много топло и знаят моите песни. „Лале, лале“  и „Там е купонът“ са сред любимите парчета на хората в чужбина, но това, което най-много ме впечатли беше, че знаят наизуст даже новите ми песни „Лимон“ и дуета ми с John Bozidis – „Силно целуни“.“, сподели певицата малко след завръщането си в България. „Отношението, което тези хора ми показаха, е признание за моята работа и ми показва, че това, което правя, има смисъл. Наистина  се чувствам изпълнена с желание за работа.“, каза още тя.

 

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica