Събота, 12 Декември 2015 19:25

Нова Коледна песен в ефира на Фен Фолк ТВ

Оценете статията
(0 оценки)

В навечерието на Коледа неподражаемата Гуна Иванова заедно с талантливите си внучки Ива и Велислава Костадинови поднасят своя коледен подарък на всички зрители и почитатели на стойностната песен. Това е песента „Коледа е”, която е посветена на светлия християнски празник.

„Направихме записа и заснехме клипа с много положителна емоция. Надяваме се с нашето изпълнение да запалим магията на коледния дух у всички, които го чуят. За нас тази песен е и предизвикателство заради лекото поп звучене – искахме да е нещо различно и оригинално!”, споделят изпълнителките.

Музиката и аранжиментът са дело на Ивайло Терзиев, текстът е на Веселин Маринов – Змея. Видеоклипът е сюжетен и е режисиран от Ненчо Касъмов. В него участват приятели на Гуна Иванова, които пресъздават успешно образа на майката и детето.

От 12 декември може да гледате видеоклипа в ефира на Фен Фолк ТВ!

Участия

 • 19.10.2017
  19 октомври/ четвъртък/ TONI STORARO, гр. Пловдив, Galaxy Live Club
 • 20.10.2017
  20 октомври/ петък/ TONI STORARO, гр. София, BIAD Premium Club
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri