Вторник, 15 Декември 2015 22:40

Тони Стораро с обръщение по повод публикация във вестник Всеки ден

Оценете статията
(0 оценки)

„Рядко взимам отношение по написаното за мен в пресата, но бих искал да заявя мнението си относно водещата статия в днешния брой на ежедневника „Всеки ден“, която носи заглавие „Софи убива с магия жената на Тони Стораро“. Открито мога да кажа, че написаното изобщо не отговаря на истината и единственото, което свързва Софи Маринова с мен и моето семейство е дългогодишно приятелство. Неведнъж съм споделял, че ние прекарваме много време заедно, семействата ни се познават отлично и децата ни са много близки. Със Софи Маринова ни свързва както семейно приятелство, така и колегиални отношения – двамата имаме общи проекти и често ходим заедно на участия. Може би това, че ни виждат често в една компания, дава повод на хората да си правят погрешни изводи. Дори преди известно време се писа, че тя е направила аборт от мен, в което също нямаше никаква доза истина.

Освен това бих искал да подчертая, че Софи Маринова е близа приятелка не само с мен, но и с моята съпруга Валя. Между тях няма никакво съперничество, а какво остава да си причиняват неприятности една на друга или още по-лошо някоя да пожелава смъртта на другата. Това е просто нелепо! Не е красиво да се поднася такива информация, обидно ми е да чета такива неща и със сигурност е болезнено за близките ми!

Предварително бих искал да благодаря на журналистите, които ще обърнат внимание на моите думи и ще помогнат те да стигнат до по-широк кръг от хора, защото за мен наистина е много важно да съм напълно чист и открит с феновете си!“

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica