Вторник, 05 Януари 2016 14:52

Мила Рангелова с дебютен фолклорен албум

Оценете статията
(0 оценки)

Младата и талантлива фолклорна изпълнителка Мила Рангелова вече може да зарадва почитателите на народната песен с първия си самостоятелен албум. В него са включени 10 песни от всички фолклорни области на България, изпяти прочуствено и въздействащо от Мила Рангелова.

„Вечернице-невернице” носи заглавието на едноименната авторска песен. В него са включени емблематичните „Димитър на мама думаше”, „Мама на Георги думаше”, „Не си го продавай, Кольо, чифлико”, „Брала мома къпини”, събрани в две китки, както и „Драгиева чешма”, „Пара бере киселец”, „Под яворот”, „Ой, ергенче”, „Донка се в гора изгуби”, безмензурната „Провикна се Стоян” и песента за всеки празник – „Чаши горе”.

„Изключително щастлива съм, че събрах всички професионално изпяти песни в едно! Надявам се да се хареса и все повече млади хора да започнат да слушат нашата народна музика”, сподели изпълнителката от ефира на Фен Фолк ТВ.

Албумът „Вечернице-невернице” може да се поръча на тел. 02/920 03 13 или онлайн на www.diapasonrecords.com Към него получавате книгата „Кухнята на Ванга”, съдържаща 88 лековити рецепти от феномена на България. Цената на пакета е 10 лв. с ДДС с включена доставка до всяко кътче на България.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica