Вторник, 02 Февруари 2016 14:21

Мира се записа на турски

Оценете статията
(0 оценки)

Мира започна курс по турски език. Изпълнителката на Diapason Records има доста участия в Турция в последните години и дори записа турска версия парчето си „Лимон“, която се радва на особена популярност там.

Певицата признава, че южната ни съседка й допада страшно много и винаги ходи там с удоволствие. „Всичко там е прекрасно – има много красиви места, хората са невероятно мили и гостоприемни и ме карата да се чувствам като у дома си.“, сподели Мира. „Много искам да мога да комуникирам с всички, с които се срещам и затова се записах на уроци по турски. Езикът е доста труден, но съм много амбицирана да го науча!“, каза още изпълнителката на „Милион-шампион“.

Мира е чест гост в Турция и редовно получава покани за участия в различни градове. „Публиката там харесва моите песни и ги пее заедно с мен през цялото време. Специално за феновете си там записах и турска версия на песента „Лимон“, която се прие много добре.“, каза фолкфурията. „Когато напредна с езика, вероятно ще запиша и друга песен на турски.“, довери изпълнителката.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica