Вторник, 16 Февруари 2016 21:42

Гуна Иванова с видеоклип на „Лудо младо”

Оценете статията
(1 Оценка)

В ефира на Фен Фолк ТВ направи премиера новия видеоклип на Гуна Иванова към песента „Лудо младо”. Ето какво разказва за него емблематичната певица:

„Стояна Бонева беше изпяла песента  по аранжимент на Митко Пенев. Живеех още в Перник, когато чух неин запис в плоча с трио „Българка”. Звъннах на Стоянка: „Абе, Тане, тая песенще ти я взема!” Направих я като дует с брат ми и така песента избухна. Завъртяха я в радио „Благоевград” и почна да се чува отвсякъде. Обнародвахме я, така да се каже – придоби характер на фолклорна с нашите изворни гласове. Започнах и да я включвам във всеки албум.

После излезе, че песента била авторска като музика и текст. Няма такова нещо. Текстът е литературна обработка на „Заспало е челебийче на момина бела река”, мога да цитирам и откъде е музиката. Много я пях, но на клип се пусна запис от моя концерт в НДК.

И ето, че лятото като снимах „Зайди, зайди” в Белоградчик с екипа на режисьора Ненчо Касъмов, използвах да направя и снимки на „Лудо младо”. Една песен е песен, когато се покаже на клип. Това е моят за всички влюбени. На всички тях и на онези, които не са влюбени, пожелавам сто години наяве да им се случи онова, дето лудо-младо сънува – много обич! „

Видеоклипът може да гледате и в официалния YouTube канал на Фен Фолк ТВ: https://www.youtube.com/watch?v=zzt8riYzOsI

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica